Pesquisar neste blogue

Presentació del llibre MATERIA DE BRASIL de Elías Serra

Querid@s amig@s,

Na próxima terça-feira, dia 25 às 20h, temos o prazer de receber na associação Espaituga o escritor  Elias Serra, residente no Rio de Janeiro, que nos vem apresentar a sua mais recente obra publicada em Espanha, Matéria Brasil.

Caso seja do vosso interesse, folgo em ver-vos na apresentação.

Segue a informação do evento.

Presentació del llibre MATERIA DE BRASIL de Elías Serra
Organitzada per l’Associació Cultural Espai Tuga, Dimarts, 25 de setembre, a les 20h., tindrà lloc la presentació del llibre Materia de Brasil, d’Elías Serra, a càrrec del propi autor, en el Centro Cultural Arte&Facto (C/ Peu de la Creu, 8) de València.

Elías Serra, professor de Llengua i Literatura al llarg de la seua vida professional, viu actualment al Brasil des que hi va arribar de la mà del Ministeri d’Educació espanyol el 2003, moment en què Luiz Inácio Lula da Silva jurava el càrrec com a nou president de la República Federativa del Brasil. Anteriorment havia residit també a Lisboa, període del qual ens ha quedat el llibre Materia de Lisboa (1995). Ara ens presenta Materia de Brasil (Ed. Algar, 2012), que porta per subtítol “La era de Lula, vista y vivida por un español curioso y un poco impertinente”.
A cavall entre la crònica de viatges, l’assaig i la (no) ficció, a mig camí entre els records, la memòria, la mirada i la experiència, Materia de Brasil acaba oferint-nos un quadre magnífic d’una època, la que abarca els dos mandats del president Lula (2003-2006, 2007-2010), i d’un país que continua sent, d’alguna manera, un gran desconegut en aquest costat de l’Atlàntic.
Per a qui no coneix el Brasil, el llibre resultará també un “… manual decoroso de introducción a la brasileidade …”, com diu el seu autor, i per a qui ha viscut ja l’experiència del Brasil, sentirà que es troba davant un document vital per la força i rotunditat amb què Elías Serra ens transmet històries i imatges del Brasil més recent.
Sobre el llibre, la brasileidade, i molt més ens parlarà l’autor el dimarts 25 al Centro Cultural Arte&Facto. Us esperem.
_______________________________________________________________________
Organizada por la Asociación Cultural Espai Tuga, el miércoles 25 de septiembre, a las 20 h., tendrá lugar la presentación del libro Materia de Brasil, de Elías Serra, a cargo del propio autor, en el Centro Cultural Arte&Facto (C/ Peu de la Creu, 8) de València.
Elías Serra, profesor de Lengua y Literatura a lo largo de su vida profesional, vive en la actualidad en Brasil, país al que llegó en 2003 de la mano del MECD, justo cuando Luiz Inácio Lula da Silva juraba el cargo como nuevo presidente de la República Federativa de Brasil. Anteriormente había residido en Lisboa, dejando como testimonio el libro Materia de Lisboa (1995). Ahora nos presenta Materia de Brasil (Ed. Algar, 2012), que lleva por subtítulo “La era de Lula, vista y vivida por un español curioso y un poco impertinente”.
A caballo entre la crónica de viajes, el ensayo y la (no) ficción, a medio camino entre los recuerdos, la memoria, la mirada y la experiencia, Materia de Brasil acaba trazando un cuadro magnífico de una época, la que abarca los dos mandatos del presidente Lula (2003-2006, 2007-2010), y de un país que continua siendo, de alguna manera, un gran desconocido a este lado del Atlántico.
Para quien no conoce Brasil, el libro resultará también un “… manual decoroso de introducción a la brasileidade …”, como afirma su autor, y para quien ya ha vivido la experiencia de Brasil, sentirá que se encuentra ante un documento vital por la fuerza y rotundidad con que Elías Serra nos trasmite historias e imágenes del Brasil más reciente.
Sobre el libro, la brasileidade y mucho más nos hablará el autor el martes 25 en el Centro Cultural Arte&Facto. Os esperamos.

--
C/ Pie de la Cruz nº8
46001 Valencia
Tel. 96 113 36 58